Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli ne ohuemmiksi levyiksi (noin 25 x 10 cm).
Levitä levyille tuorejuusto ja ripottele pinnalle juustoraaste sekä sipulirouhe. Asettele päällimmäiseksi salamiviipaleet (4–5 viipaletta per levy).
Kääri levyt rulliksi lyhyemmästä sivusta alkaen. Leikkaa rullat 8 viipaleeksi.
Asettele kierteet leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Vinkki: Voit vaihtaa salamin kinkkuun tai käyttää kuutioitua paprikaa lihan sijaan.
Kierteet on helppo ottaa mukaan myös piknikille.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
17
73
1,2 g
0,6 g
0,3 g
0,3 g
0,3 g
1,2 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
500 g (1 pkt) lehtitaikinalevyjä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli